NYHEDER

Bogen om DOKK1
Torsdag d. 10/9 2015
Sammen med redaktør Ida Relsted og den dygtige arkitekturfotograf Adam Mørk, har jeg tilbragt sommeren med at udføre bogen om Aarhus's nye multimediehus ved havnen, Dokk1. Bogen er nu på trapperne fra trykkeriet og skal launches til biblioteksfestivalen Next Library i weekenden. Bogen er fondet af Real Dania og Aarhus Kommunes Biblioteker

Praktikant
Søde og dygtige Anne har været i praktik hos Sandahls Grafik og hvilken succes! Derfor søger jeg nu en ny frisk praktikant, der har lyst til at opleve "the real life" på en lille, travl og glad tegnestue. Skriv en ansøgning til stine@sandahls.net. Kom frisk - vi har mange spændende opagver foran os! :-)

Spændende opgaver!
Efter en kort barsel med dejlige Gudrun, har der været run på og kalenderen har været fyldt med spændende opgaver for bla. Aarhus Kommune, VM for Islandsheste og smykkedesigner Mette Vivelsted.

BARSEL
Jeg er på barsel til d. 26/5 2014

Sikke et efterår!
Hu hej, hvor det går! Efteråret har været spækket med spændende opgaver for dejlige kunder, det er blevet til en masse flotte tryksager og websites.

Ferie! Ferie! Ferie!
Sandahls Grafik holder en dejlig lang ferie fra d.8 juli til 12. august. Hasta luego og go sommer! :-D

Drik dit ukrudt!
De seneste par måneder har været fyldt med spændende opgaver! Bl.a layoutet af denne bog Super Grønne Juicer og Smoothies af Mads Bo. Heri fortæller han alt det gode ved at drikke ukrudt. :) Og det fortalte han videre om i Aftenshowet, hvor bogen og blev præsenteret.

 

Glædelig jul!
Så fløj 2012 afsted! Der har været travlt på den lille grafikfabrik. Med store og spændende opgaver og dejlige kunder og samarbejdspartnere. Jeg takker for året der gik og glæder mig til et spændende 2013 med nye spændende grafiske opgaver. <:-)

 

Septemper 2012:
Så er Belle Pommes i luften med det lækreste børnetøj. Se mere på www.bellespommes.com

April 2012:
Sandahls Grafik har udviklet visuel identitet og webshop til et nyt og meget spændende børnetøjsmærke, der forventes i luften i efteråret 2012. Her ses logoet:

 

Marts 2012:
Nu er Langkaers nye identitet i luften og vi arbejder på højrtryk med det sidste - websitet!

 

Januar og Februar 2012:
Er lige bla. i gang med et stort bogprojekt for forskningsprojektet DIGITAL URBAN LIVING. Bogen udgives til konference af samme navn, som bliver afholdt i Aarhus Musikhus d. 22/3 2012

December 2011:
Sandahls Grafik holder juleferie til d. 3 jan 2012 efter et efterår fuld af spændende opgaver, det er bla. blevet til grafisk identitet til Langkaer Gymnasiun, HF og IB World School, udsmykning af et indgangsparti for Lær Dansk i Aarhus, en bog for tekstildesigneren Grethe Sørensen, en spændende identitets- og web-løsning for en (lidt endnu) hemmelig kunde og mange, mange flere spændende opgaver for dejlige kunder.

Tak for et godt samarbejde i 2011. Rigtig glædelig jul og godt nytår. Glæder mig til vi ses i 2012!

 

Juni 2011:
Sandahl Grafik skal lave Langkær Gymnasium og HFs nye identitet og web. En stor og spændende opgave.
Desuden er der travlt med bla. en kampagne på både print og web til Appy Days, en dyst i App-udvikling i Silkeborg d. 27. og 29. sept 2011, PR materiale for iKRAFT, logo og visuel identitet til EU projektet OUTSMART, samt en minikampagne for HK Handel.

Maj 2011:
Henover vinteren har Sandahls Grafik lavet nye tryksager og websites for bla:
Dansk Islandshesteforening
Danske Arkitektvirksomheder
kunstner Sidsel Brix: www.sidselbrix.dk
Kringlan på Mols: www.stutterikringlan.dk- et stutteri med islandske heste i de skønne Mols Bjerge

Og i samarbejde med programmør Kaspar Rosengreen Nielsen har Sandahls Grafik stået for design og web på førstedelen af projektet Reflexx - et onlinemagasin drevet af bla Dataogisk Institut ved Aarhus Universitet samt Mediehøjskolen.
Link: http://input.reflexx.dk/

Dec 2010:
Sikke et efterår! Sandahls Grafik har haft forrygende travlt og løst mange spændende opgaver for dejlige kunder. Bla en nye visuel identitet for Interactive Spaces ved Århus Univerisitet - se mere på www.interactivespaces.net , forskellige lækre publikationer for Danske Ark. Og et smukt strikkatalog for Isager Strik.

Nu venter en dejlig juleferie forude fra d. 22 dec til 3. januar. Rigtig glædelig jul og godt og festligt nytår! Vi ses i 2011. :)

Aug 2010:
Der har været travlt efter en dejlig sommerferie - og flere nye websites er ved at være klar til launch - Først er www.prebenskaarup.dk for Landskabsarkitekt tegnestuen Preben Skaarup. Se mere på http://www.prebenskaarup.dk/site/

Juli 2010:
Sandahls Grafik har haft et dejligt, travlt forår med mange dejlige kunder og spændende opgaver. Nu er det tid til ferie som bliver afholdt i uge 29, 30 og 31. Så vi ses i august, friske og udhvilede og klar til nye spændende udfordringer! :D

19/5 2010:
Sandahls Grafik opstarter spændende opgave for Interactive Spaces.

14/4 2010:
Sandahls Grafik har lavet Winter Collection Katalog for tøjfirmaet Ticket To Heaven.

4/3 2010:
Så er der lagt flere eksempler af Sandahls Grafiks løsninger på sitet, se under "Cases".

10/2 2010:
Sandahls Grafik har travlt og løser ligenu en 360° opgave for World Cup 2010 for Islandske heste i Odense Arena d. 19. - 20 februar. Løsningen indeholder bla. visuel identitet, website, 44 siders stort magasin og meget, meget andet.

1/1/2009:
Sandahls Grafik ønsker rigtig godt nytår

23/12/2009:
Sandahls Grafik har just løst en opgave for Hatch & Bloom og Hummel.

1/11/2009:
Sandahls Grafik er flyttet ind på LYNfabrikken, www.lynfabrikken.dk